Bojujte proti stárnutí!

Nepozorujte se - konejte! Se stárnutím se dá bojovat! 

S nadsázkou můžeme konstatovat, že se každá žena od určitého věku začíná  více pozorovat a těžko snáší přibývající vrásky. Ale nepropadávejte panice - se stárnutím pleti se dá aktivně bojovat.

Každodenní péče o pleť je nesmírně důležitá, ale od krémů a sér nemůžeme čekat zázraky- působí jenom na povrchu pokožky. Pro dosažení viditelných změn je nezbytné také vyživovat pleť zevnitř. Konzumace potravin s obsahem vitamínů, které prospívají zlepšení stavu pokožky vitamin C, biotin, zinek a také potravinových doplňků.

Už jste slyšeli o molekule mládí 21 století? Říká si kyselina hyaluronová  a v boji proti stárnutí je bezkonkurenční. A proč to tak je? Kyselina hyaluronová je přirozenou součástí lidského organismu a nachází se v pokožce, kloubech, šlachách, vazech a očním sklivci. Bohužel, s přibývajícím věkem přirozená produkce kyseliny hyaluronové klesá, což způsobuje ztrátu pružností pletí a kloubů.

Ale není třeba zoufat – řešení existuje! Kyselinu hyaluronovou můžeme doplňovat formou doplňků stravy (tablety, kapsle), které doplní chybějící množství.